Betaalmogelijkheden

KleinFlesjeChampagne.nl accepteert diverse betaalmethodes:

  • iDEAL

  • Mister Cash (België): met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Mister Cash is een samenwerkingsverband van een aantal bekende en gerenommeerde Belgische banken. Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van Mister Cash hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij Dexia, Fortis, ING, KBC, CBC, AXA, VDK Spaarbank of FINTRO dan kunt u direct met uw eigen bankpas in combinatie met de vertrouwde bankkaartlezer van uw eigen bank betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af met dezelfde, vertrouwde en beveiligde internetbetaalprocedures zoals u die gewend bent van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

  • Mastercard: u betaalt met uw Mastercard credit card. Hiervoor brengen wij 2,9% van het aankoop bedrag in rekening.

  • Visa: u betaalt met uw Visa credit card. Hiervoor brengen wij 2,9% van het aankoop bedrag in rekening.

  • Overboeking (vooruitbetaling): overboeken is gratis en kan via Multisafepay. U kunt ook direct aan ons overmaken. U maakt het bedrag over naar de rekening van Taste & Tintle. Voor het overboeken naar de rekening van Taste & Tintle kunt u de volgende gegevens gebruiken: IBAN NL20 INGB 0661 4550 76 BIC INGBNL2A t.n.v. "Taste & Tintle Handelshuis BV" te Amsterdam. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen. Indien wij niet binnen 10 dagen na het plaatsen van de bestelling de betaling hebben ontvangen, zijn wij helaas genoodzaakt om de bestelling te annuleren.

  • Pinnen: u kunt bij ons ter plekke pinnen als u de bestelling zelf komt ophalen in Amsterdam.

  • Factuur: in overleg is het mogelijk een bestellen achteraf te betalen, via een factuur. U kunt hiervoor telefonisch of per mail contact met ons opnemen.Veilig betalen met Multisafepay

Multisafepay

Bij Kleinflesjechampagne.nl kunt u veilig online betalen. Voor online betalingen maken wij gebruik van het beveiligde betaalsysteem van MultiSafepay. Betalen via MultiSafepay is extra veilig omdat uw rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer u online betaalt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »